Моментален број на посетители:
73
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
26 јуни 2019
 

Известување 

Од денеска (26.06.2019 год) од 8 часот, возилата од линиите 15, 15Аа и 19 кои поради градежни активности во Карпош 4 ја користеа за почетно - крајна постојка постојката од линија 7 во Карпош 3, ќе ја користат редовната/старата почетно крајна постојка во Карпош 4.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.