Моментален број на посетители:
94
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
28 јуни 2019
 

Известување

Поради градежни работи на улица „Ѓорче Петров“ од денеска, петок (28.06.2019 год), па во наредните 10 дена автобусите што сообраќаат во правец према Сарај ќе бидат пренасочени по улица „Македонска Војска“ и по улица „4 Јули“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.