Моментален број на посетители:
80
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
18 јули 2019
 

Известување

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Денеска, четврток (18.07.2019 год) од 14.40 ч, поради градежни активности на улица „Шуто Оризари“ кај цигланата и отварање на трговски центар, возилата од линиите 19 и 20 привремено се скратени до ТЦ Треска. 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.