Моментален број на посетители:
76
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
18 јули 2019
 

Известување 

Почитувани корисници на јавниот превоз, 

Денеска, четврток (18.07.2019 год) од 15.50 ч, линиите 71 и 81 од Горно Оризари, во двата правци се пренасочени по коцка низ населба Бутел.

За понатамошна промена ќе бидете навремено информирани.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.