Моментален број на посетители:
610
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Ценовник
 
 
 
  • Годишни билети
  • Градски линии
  • Приградски линии
  • Ученичко-Студенски билети
  • Пензионерски билети
  • Казнени билети
  • Други билети
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.