Моментален број на посетители:
77
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ПРОДАЖНИ МЕСТА
 

 МАПА                        

       ЦЕНТРИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

       БИЛЕТАРНИЦИ                                                              СЕКУНДАРНА ПРОДАЖНА МРЕЖА

ЦЕНТРИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА И НАДОПОЛНУВАЊЕ

ЦЕНТРАЛНО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ

 ЛОКАЦИЈА

АВТОКОМАНДА

МАРКЕТ ПРИНЦ Б РОЈАЛ

на Рекорд

Адреса

Бул. „Александар Македонски“  

КИОСК ГОГИ

ул. „Македонија“, до бикот

Забелешка

На автобуската постојка кај Шумарски/Земјоделски факултет

ТОБАКО ДИМАК ТРЕЈД

до ТЦ „Палома Бјанка“

Работно време:

понеделник - сабота   06-19.30 часот

МАНЕКСО

на излез на Кл.Центар, кај „Хипократ“

КАРПОШ 2

МАНЕКСО

во склоп на Кл.центар, испред паркингот

Адреса

Бул. „Партизански одреди“ бб

ПАРАГЛАЈДЕР

до гимназијата „Ј.Б.Тито“

Забелешка

На автобуската постојка кај Педагошки факултет

ТОБАКО МТ-АС

на ул. „Водњанска“

Работно време:

понеделник - сабота  06-19.30 часот

ТОБАКО САДЕ-С

спроти ТЦ „Рамстор“

БИТ ПАЗАР

ТОБАКО ЛИЛА-СИТ

спроти „Холидеј Ин“

Адреса

Бул. „Крсте Мисирков“ бб

ТОБАКО РЕ-ИДА

спроти Југодрво

Забелешка

Наспроти некогашен „26 Јули“

ТОБАКО КОРНЕР

спроти Југодрво

Работно време:

понеделник - сабота  06-19.30 часот

ТОБАКО СМАЈЛИ

до „Даре Џамбаз“

АЕРОДРОМ – КАПИТОЛ

 

Адреса

Бул. „Јане Сандански“

МАРТОН

во ТЦ „Капиштец“

Забелешка

До ТЦ „Капитол“, во зградата на „Телекабел“

МОЕ ТОБАКО

кај ТЦ „Буњаковец“, спроти пазарчето

Работно време: 

понеделник - сабота  06-19.30 часот

 АЕРОДРОМ

 

ВЛАЕ

МАРКЕТ РАЛЕКС

 во близина на ПИОМ

Адреса

Бул. „Партизански одреди“ бб

ТОБАКО КОРНЕР

 кај Тобако 2

Забелешка

 Во Порта Влае

 

 

Работно време:

понеделник - сабота  06-19.30 часот

МЛАДИНА ПРОМЕТ

во ТЦ „Скопјанка“

ЦЕНТАР

МАРКЕТ ОКИ

спроти „Раде Кончар“

Адреса

Ул. „Даме Груев“

 

 

НОВО ЛИСИЧЕ

 

Забелешка

Во Градски ѕид (во просториите на ЈСП ТУРС)

 

ТОБАКО ЧИКАРА

 позади ТЦ „ЛИСА“

Работно време: 

понеделник - сабота  06-19.30 часот

КНИЖАРНИЦА ОКИ

 спроти ТЦ „ЛИСА“

БИЛЕТАРНИЦИ

 АЛКА-ЦВ

 спроти ЕВН 

БУЊАКОВЕЦ

 БАТЕ

 кај малата Пошта

Адреса

Бул. „Партизански одреди“ бб

 

МАРКЕТ ШКОРПИОН

 до „Гранд бургер“

Забелешка

На автобуската постојка кај Градежен факултет

 

 

Работно време:

понеделник-петок 06-19.30 часот

сабота 07-19.30 часот

 

РЕОН ЛИСИЧЕ (ГОРНО, ДОЛНО)

ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ

МАРКЕТ РАЈЧИЦА

 во Долно Лисиче

Адреса

Бул. „11 Октомври“ бб

 

 МЕРЛИН

 во Долно Лисиче

Забелешка

На автобуската постојка пред Зелен пазар

 МАРЕ КРИСТАЛ

 до ул. „Островска“, после ресторан Мирко 919

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота 07-19.30 часот

недела 07-19.30 часот

 КОРУН

 после трговскиот центар во Лисиче

БУТЕЛ СТАРО КИНО

РЕОН КИСЕЛА           ВОДА

 

Адреса

Бул. „Х.Т. Карпош“ бб

 МАРКЕТ ТОМИ

 спроти „Жито маркет“, после Дом за слепи

Забелешка

(кај старото кино)

 КИОСК ГОГИ

 во близина на Тинекс 2

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота 07-19.30 часот

 АВОНА

 почетна/крајна автобуска постојка на „41“

БУТЕЛ ПАЗАР

 БЛАНГ МЕДЕЛ

 во „Супер Тинекс“

Адреса

Ул. „Александар Урдаревски“

ТОБАКО РАМПА

 кај Рампа

Забелешка

после пазарчето во Бутел

 ТОБАКО АН-ДАР

 кај „Гет кафе“

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота 07-19.30 часот

 ТОБАКО АН-ДАР

спроти „Макпетрол“, кај Дом за слепи

МАЏАРИ

 ТОБАКО БЕТА-ХИТ

 кај Уни банка

Адреса

Ул. „Благоја Стефковски“ бб

 

 

Забелешка

кај Кино Маџари

 

 

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота 07-19.30 часот

 ПРЖИНО

ЗУР Маркет

 на почетна/крајна автобуска постојка „16“

КИСЕЛА ВОДА

                      ДРА

ЧЕВО

Забелешка

кај Тобако 2

 КИОСК ГОГИ

 кај пазарот

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота 07-19.30 часот

 ВАЈОТА 5

 на влез во Драчево, кај градинката

КИСЕЛА ВОДА

 ВАЈОТА 3

 поранешна почетна/крајна автобуска постојка на „41“

Адреса

ул. „Првомајска“ бб

 ВАЈОТА

 

Забелешка

после Општина Кисела Вода

 ТОБАКО ЛИЧЕ

 кај пазарот

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота 07-19.30 часот

 МАРКЕТ КАЛИНА

 поранешна почетна/крајна автобуска постојка на „41“

ДРАЧЕВО

                  РЕОН 

 КАРПОШ

Адреса

ул. „Ратко Митровиќ“ бб

 КНИЖАРНИЦА ХЕ-РА

 кај Центар за странски јазици

Забелешка

во близина на КАМ маркет

 МОЕ ТОБАКО

 кај Симпо

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 ЈО-АН

кај надвозникот Влајко

АВТОКОМАНДА - ЈСП ДИРЕКЦИЈА

 МАРКЕТ РАЛЕКС

 кај стара телевизија

Адреса

Бул. „Александар Македонски“ бр.10

 КОРАБ

 пред ТЦ „Олимпико“

Забелешка

кај Дирекција на ЈСП Скопје

 КНИЖАРНИЦА М

 спроти бензинската пумпа во Козле

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

                 ТАФТА

 

 ЛИЏЕ

ДАМЕ ГРУЕВ

 ТОБАКО ВЕНЕРА          кај пазарчето

Адреса

ул. „Лука Ѓеров“ бб

 ТОБАКО ФЕЛИКС ЛУКС

 кај Млечен

 

 

 ХРОМ                     

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 ТОБАКО ДИРЕКТ

 до ОУ „Димитар П.Георгиев“

НОВО ЛИСИЧЕ

 

 

Адреса

Бул. „В. С.Бато “бб

 ВИЗБЕГОВО

Забелешка

кај ОУ „Лазо Ангеловски“

 МАРКЕТ СТОЛЕ ЈУНИОР

 до црквата „Св.Спас“

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 

 

АВТОКОМАНДА

 

 

Адреса

Бул. „Александар  Македонски“ бб

                  ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Забелешка

на автобуската постојка кај Земјоделски/Шумарски факултет

 ТОБАКО ЛАНГОЛО

 до Општината

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 РАДУНИ      до Сетек

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ИЗЛЕЗ

 ЈО-АН

 во близина на кружниот тек кај СП Планет

Адреса

ул. „Страшо Пинџур“ бб

 ЕДЕЛ ВАЈС

 на пазарот

Забелешка

на излез на терминал на Транспортен центар 

 

 

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

недела 07-19.30 часот 

 

                  ВОЛКОВО

ГТЦ 

 ФИС КОМЕРЦ

 до Лепенец, кај пругата

Адреса

Кеј „13 Ноември“ бб

 МАРКЕТ РАЛЕКС

 сред село

Забелешка

ГТЦ сутерен

                 ДАМЕ

 ГРУЕВ

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 ТОБАКО ГОЛД

 на главната улица

ГЛАВНА ПОШТА 

 

 

Адреса

Ул. „Васил Главинов“ бб

                  АВТОКОМАНДА

Забелешка

кај Пошта 1

 ТОБАКО АЛЕМАРК 777

 спроти Дирекција на ЈСП Скопје

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 ТОБАКО ПАКЕРС

 спроти Дирекција на ЈСП Скопје

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

                  ЖЕЛЕ

 ЗАРА

Адреса

Ул. „Ѓорче Петров“ бб

 КАМИ Ж

 до „Жито маркет“

Забелешка

кај Пензионерски дом

 МАРКЕТ ДИАС ИНВЕСТ

  кај кулите, во близина на „Еуростил“

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

недела 07-13 часот

                     БИТ ПАЗАР

ГАБЕРЦИ       влез во некогашен „26 јули“

РАДИШАНИ

                        ЧА

 ИР

Адреса

Ул. „Радишанска“ бб

 ТП ЈАГОДА

 спроти црквата „Св.Спас“

Забелешка

кај ОУ „Ацо Шопов“

 ТИБ-ЈАН                спроти стадионот

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 

 

 

КАРПОШ 4

 

 

Адреса

Ул. „Љубљанска“ бб

                          БУТЕЛ

Забелешка

на почетна/крајна автобуска постојка на „15“ и „19“, до Сити мол

 МАРКЕТ ПЧЕЛА 2

 во близина на Полициската станица

Работно време:

понеделник - петок 06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 СТОЛЕ ЈУНИОР  до црквата „Св.Спас“

САРАЈ

 

 

Адреса

Сарај

                     СИНГЕЛИЌ

 

 

 ВАЛЕРИЈА СД

 

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 

 

ЖЕЛЕЗАРА

                  МАЏА

 РИ

Адреса

Ул. „Коце Металец“ бб

 ТОБАКО ДАРИЈАН

 до сендвичарница „Томи“

 

 

 МИГ МАРТИНА

 до сервис „Колевски“

Работно време:

понеделник - петок  06-19.30 часот

сабота  07-19.30 часот

 

 

ДОМ НА ПЕЧАТ

                     ЧЕН

 ТО

Адреса

 

 АН-ГО 2014

 на пазарот

Забелешка

на почетна/крајна автобуска постојка „23“

 ДА-МИ КОМПАНИ

 на последна/крајна автобуска постојка „45“

 

 ВАЛЕРИЈА ДЕСТАН

 

МИЛАДИНОВЦИ

МАРКЕТ МАРВИТ

 

ЈУРУМЛЕРИ

МЕРЛИН ТП

 

ИДРИЗОВО

ДВА БРАТА

 

 

ТРУБАРЕВО

МАРКЕТ БРЕНД

 

СКОПСКО ПОЛЕ

МАРКЕТ БРЕНД

 

 

ХИПОДРОМ

МАРКЕТ МАРТИНА

 

СПЕЈС ФМ

 

ТЕКИЈА

МАРКЕТ МАРТЕНЗИТ

 

КАДИНО

МАРКЕТ ДЕБИ

 

МРАЛИНО

МАРКЕТ ДЕБИ

 

ИЛИНДЕН

АНИ КОМЕРЦ

 

МАВИТ дооел

 

 

ДЕЉАДРОВЦИ

МАРКЕТ ВИДАТ

 

ПЕТРОВЕЦ

МИВЕЛ

 

ДОЛНО КОЊАРИ

МАРКЕТ МИМЕР

 

СРЕДНО КОЊАРИ

МАРКЕТ МАЛ ИЗВОР

 

 

ЗЕЛЕНИКОВО

ГРАНДПРОМ ЗУР

 

МАРКЕТ ДАЗДАР

 

 

ЧУЧЕР САНДЕВО

АНФИ КОМЕРЦ

МАР МАРКЕТ СТАЈЛ

 

КАТЛАНОВО

МАРКЕТ ГОЛУБ КОМЕРЦ

 

ШУТО ОРИЗАРИ

МАРКЕТ ФРЕШ СТАРТ

 


СОПИШТЕ

МАРКЕТ БЕДЕМ


НОВО СЕЛО

ТЕДИ КОМ

 

ПОБОЖЈЕ

МАРКЕТ АНФИ

 

 

 

 во близина на џамијата

 

 

 

пред основното училиште

 

 

кај црквата

 

 

на стотина метри од главната улица

 

 

 

кај црквата

 

 

на главната улица

 

 

 

на почетна/крајна автобуска постојка „50“

 

во трговскиот центар

 

 

 

 

 

кај основното училиште

 

 

на почетна/крајна автобуска постојка „63“

 

 

спроти Дом на култура

 

пред ОУ „Браќа Миладиновци“

 

 

до кафе бар „Буско“

 

 

во близина на пазарот

 

 

 

 

 

 

 

на почетна/крајна автобуска постојка „68“

 

 

 

кај Општината

 

на почетна/крајна автобуска постојка „61“

 

 

 

на претпоследна автобуска постојка „61“

 

 

 

 

 

 

 

 

после пазарот

 

 

 

 

 

 

кај училиштето

 

 

претпоследна автобуска постојка „61“

           

 

 ЦЕНТРИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА (ЛОКАЦИИ И РАБОТНО ВРЕМЕ)

БИЛЕТАРНИЦИ (ЛОКАЦИИ И РАБОТНО ВРЕМЕ)

СЕКУНДАРНА ПРОДАЖНА МРЕЖА (ЛОКАЦИИ И РАБОТНО ВРЕМЕ)

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.