Моментален број на посетители:
56
 
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје Скопје е компанија од јавен интерес на градот Скопје. Главна активност е транспорт ...
 
   
ОГЛАС Јавното сообраќајно претпријатие ЈСП Скопје ( во текстот: ЈСП Скопје) - Комисијата за спроведување на постапка за прибирање понуди по јавен оглас (во текстот: Комисија), објавува: О Г Л А С...
Почитувани, Ве информираме дека денеска, 19.03.2019 година е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова...
 
 
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
 
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 
Kade mozam da podnesam zalba za vozac?...
Добар ден. Во Внатрешна контрола на 3174-264/локал 174....
Добар ден, дали може да се плаќа со без контакти дебитни/кредитни картички?...
Добар ден. Доколку мислите за плаќање билет во автобус, директно на валидатор, не може. За плаќање за...
 
Кодекс на однесување на патниците:
  • да бидат информирани за понудениот сервис и расположливите билети
  • да бидат коректно третирани од персоналот
  • да поднесуваат соодветни жалби за услугите и на нив да добијат одговор во рок од 15 дена
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.