Моментален број на посетители:
672
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 
Јавно сообраќајно претпријатие - Скопје
Адреса: бул. Александар Македонски бр. 10, Скопје - Република Северна Македонија.
 
Бесплатен телефонски број за Ваши забелешки и сугестии: 0 800 15-115
 
 
Изберете оддел:
 
Внесете ги вашите податоци:
 
Име и Презиме:
 *
Адреса:
Контакт телефон: E-mail Адреса:
 *
Тема на пораката:
 *
Содржина на пораката:
 *
 
Полињата означени со * се задолжителни.
 
 

В.Д. Директор на ЈСП Скопје

 

krste.petkovski@jsp.com.mk

Технички Директор

 

marko.caloski@jsp.com.mk

Оперативен директор

 

nikola.nikolovski@jsp.com.mk

Централа автобаза Автокоманда

 

                              

Раководител  на автобаза Автокоманда

 

stojce@jsp.com.mk

Раководител на автобаза Ѓорче Петров

 

pecogrozdanovski@jsp.com.mk

Раководител  на сектор за собраќај и контрола


 

ljupcoveleski@jsp.com.mk

Раководител на сектор за финансиско работење

 

anagruevska@jsp.com.mk

Раководител на сектор за правни и општи работи

 

katerina.popovska@jsp.com.mk

Раководител на одделение за поддршка и администрирање на ИТ системи

 

nenad@jsp.com.mk

Раководител на сектор за јавни набавки

 

darko.najdoski@jsp.com.mk

Раководител на одделение за инфраструктура

 

boris@jsp.com.mk

Раководител на сектор за продажба и маркетинг

 

aleksandar.drakulevski@jsp.com.mk

КОНТАКТИ ЗА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

 

 

Диспечерски центар

 

dispeceri@jsp.com.mk

Маркетинг

 

marketing@jsp.com.mk

Информации од јавен карактер

Љубица Ангелова

 070/374-559

ljubica.angelova@jsp.com.mk

Односи со јавност

 

mediumi@jsp.com.mk

Одделение за слободен превоз за лица со попреченост

072/912-677

slobodenprevoz@jsp.com.mk

Внатрешна контрола

 

vkontrola@jsp.com.mk

Контрола на билети на патници

 

kontrola@jsp.com.mk

 

Пријава за неправилности и сомнежи за измама или корупција

 

ukazi@jsp.com.mk


 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.