Моментален број на посетители:
680
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ЈСП СКОПЈЕ - СКРАТЕНИ ЛИНИИ
 
За детален преглед на скратените линии на ЈСП СКОПЈЕ, изберете дали сакате да го прегледате скратувањето на градски или приградски линии.
 
  • Градски линии
  • Приградски линии
Градски Линии кои се скратени или не сообраќаат
 

Линија број

Релација

Сообраќа до

2

с.САРАЈ - АВТОКОМАНДА

 

с. САРАЈ – ЖЕЛЕЗАРА 

 

3

КОМПЛЕКС ПАНОРАМА      - СПОР. САЛА МЗТ 

 

КОМПЛЕКС ПАНОРАМА      - СЕТУГЦ  М.ПУПИН 

 

КОМПЛЕКС ПАНОРАМА      - КВАНТАШКИ ПАЗАР

 

4

11 ОКТОМВРИ – ХРОМ 

 

4A

с.УСЈЕ – ТАФТАЛИЏЕ 2

 

5

НОВО ЛИСИЧЕ – ДЕКСИОН

 

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР – ДЕКСИОН 

 

7

с.ГОРНО ЛИСИЧЕ - КАРПОШ 3 

 

8

ЉУБОТЕНСКИ ПАТ – ВЛАЕ

 

9

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР -Ж. СТАНИЦА СКОПЈЕ СЕВЕР

 

12

с.ШИШЕВО - СКОПСКИ САЕМ 

 

13

КИСЕЛА ВОДА – ЖЕЛЕЗАРА 

 

15

НОВО ЛИСИЧЕ-КАРПОШ 4  

 

15А

НОВО ЛИСИЧЕ-КАРПОШ 4  

 

16

ПРЖИНО – ЖЕЛЕЗАРА

 

17

ОСТРОВСКА–МУЗЕЈ НА СОВР.УМЕТНОСТ

 

19

КАРПОШ 4 - ШУТО ОРИЗАРИ 

 

20

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР-ШУТО ОРИЗАРИ

 

21

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – БАРДОВЦИ  (КОНАК)

 

21А

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – БАРДОВЦИ (КОНАК)

 

21Б

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – БОЛНИЦА БАРДОВЦИ 

 

22

ТРАНСП. ЦЕНТАР – ВОЛКОВО (ЛЕПЕНЕЦ)           

 

22А

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР – ВОЛКОВО (ЛЕПЕНЕЦ)

 

23

М. А. ЧЕНТО – ДОМ НА ПЕЧАТ

 

24

КИСЕЛА ВОДА (ПРИПОР) (игралиште) -ТАФТАЛИЏЕ 2

 за Припор до К.Вода

25

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР-СРЕДНО ВОДНО

 

26

ЖЕЛЕЗАРА - КАРПОШ 3

 

27

ВАРДАРСКА - ДОМ НА ПЕЧАТ

 

28

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – НЕРЕЗИ (МАКЕДОНСКО СЕЛО)

 

35

НОВО ЛИСИЧЕ – Ж.СТАНИЦА СК. СЕВЕР

 

41

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР –ДРАЧЕВО (ТИПО)       

 

41А

с.ДРАЧЕВО – КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

 

42

с.ДРАЧЕВО – ЖЕЛЕЗАРА

 

43

ДОМ НА ПЕЧАТ – ЈУЖНОМОРАВСКИ БРИГАДИ  

 

45

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - М. А. ЧЕНТО

 

50

ХИПОДРОМ – КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР 

 

57

КОЗЛЕ – РАДИШАНИ

 

57А

ДОМ НА ПЕЧАТ – с.РАДИШАНИ

 

59

КАРПОШ 3 - К.БАРА (ГРОБИШТА БУТЕЛ)     

 

59А

НОВО ЛИСИЧЕ - ГРОБИШТА БУТЕЛ      

 

59Б

КИСЕЛА ВОДА - ГРОБИШТА БУТЕЛ     

 

65В

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СТАЈКОВЦИ (Инџиково, Црешево, Пат за Брњарци)

 

Prigradski skrateni linii
 

 

Линија број

Релација

Сообраќа до

11

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - РАШЧЕ

до гробишта кондово

11a

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – Г.СВИЛАРЕ

до гробишта кондово

18

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ВИЗБЕГОВО

 

18а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ВИЗБЕГОВО (Т.Поле)

по траса на лин 18

31

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ДОЛНО ЛИСИЧЕ

 

32

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ЉУБИН

до Сарај

33

ДОМ НА ПЕЧАТ – ДОЛНО ЛИСИЧЕ

 

44

ДОМ НА ПЕЧАТ – ТРУБАРЕВО

 

47

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ЉУБАНЦИ

до село Љубанци

47а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ЉУБОТЕН

до чатал пред селото

51

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СТУДЕНИЧАНИ

 

51а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МОРАНЕ

 До мостот

52

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - `РЖАНИЧИНО

 

53

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - КАТЛАНОВСКА БАЊА

 

54

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР-КОЛОНИЈА ИДРИЗОВО

 

55

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - АРАЧИНОВО

 до излез на Арачиново

55а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – БРЊАРЦИ

 

55б

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ОРЛАНЦИ

 до   излез на Арачиново

55в

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ГРУШИНО

 

56

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БОЈАНЕ

 

56а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – КОПАНИЦА

 до подвозник

58

ТРАНСП. ЦЕНТАР – РАКОТИНЦИ, ДОБРИ ДОЛ

 за Д.Дол до општина Сопиште

58а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР-  СОЊЕ, СВЕТА ПЕТКА

 за С.Петка до Соње

58б

ТР. ЦЕНТАР-БРЗОВЕЦ,ЈАБОЛЦЕ, НОВА БРЕЗНИЦА

 

60

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МАТКА

 до ХЕЦ до Глумово за Г,Матка до војската

61

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ПОБОЖЈЕ

 до каменолом

62

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ОГЊАНЦИ

 

63

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МРАЛИНО

 

63а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – АЈВАТОВЦИ

 

63б

 ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МАРИНО

 

64

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - КУЧКОВО

 

64а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – НИКИШТАНИ

 

65

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - РАШТАК

 

65а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СТРАЧИНЦИ

 

65б

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СМИЛКОВЦИ

 

66а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ДЕЉАДРОВЦИ

 

67

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ЗЕЛЕНИКОВО

 

68

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР- КАТЛ.СУШИЦА,ВИНЦЕ

 не оди за Винце

69

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ДИВЉЕ,  

 зимски период не работи

69а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР -  КОЖЛЕ

 зимски период не работи

70

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БАТИНЦИ

 по втор мост до Свртилиште

71

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БАЊАНИ

 

73

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - с.УСЈЕ

 

74

ТР. ЦЕНТАР–Д.КОЛИЧАНИ,Г.КОЛИЧАНИ

не сообраќа

80

ТР.ЦЕНТАР – МАРКОВА СУШИЦА

до Маркова Сушица

80а

ТР.ЦЕНТАР – ПАТИШКА РЕКА, ДРЖИЛОВО

не сообраќа

81

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БЛАЦЕ

до Сандево

118

ТР. ЦЕНТАР – ВИЗБЕГОВО (инд. Зона)

по автопат до Мак петрол

160

ДЕКСИОН – хец МАТКА,        с. Горна МАТКА

 за Горна Матка до војска

162

ПЕТРОВЕЦ – ОГЊАНЦИ

 

163

С.ДРАЧЕВО – ОПШТИНА ИЛИНДЕН

 

164

ВОЛКОВО – КУЧКОВО, НИКИШТАНИ

 

165

ЦРЕШЕВО–РАШТАК, СМИЛКОВЦИ, ВИНИЧЕ

 

165а

СТАЈКОВЦИ – СТРАЧИНЦИ

 

166

МИЛАДИНОВЦИ-БУЧИНЦИ,ДЕЉАДРОВЦИ

 

167

ЗЕЛЕНИКОВО-НОВО СЕЛО,СТРАХОЈАДИЦА

  не сообраќа

180

 ДРАЧЕВО -  ЦВЕТОВО

до Маркова Сушица

 

 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.