Моментален број на посетители:
442
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
25 ноември 2019
 

ТЕРМИНАЛОТ ВО НОВО ЛИСИЧЕ ВРЕМЕНО Е ПРЕФРЛЕН НА ПОСТОЈКАТА КАЈ ОУ „ЛАЗО АНГЕЛОВСКИ“

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека од утре, вторник (26.11.2019 година), поради градежни работи, терминалот во Ново Лисиче нема да биде во функција и времено ќе биде преместен на постојката кај ОУ „Лазо Ангеловски“.

Возилата од автобуските линии 5, 15, 15А и 35 за почетна/крајна станица ќе ја користат посочената локација.

Времениот режим ќе важи се до завршување на градежните работи кои се причина за поместување на терминалот.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.