Моментален број на посетители:
369
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
03 декември 2022
 

 Поради градежни активности од 12.40 часот автобусите што сообраќаат од Транспортен према Бит пазар се пренасочени по ул.Беласица ,по Бул.Гоце Делчев  и продолжуваат по траса.Во обратна насока сообраќаат по траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.