Моментален број на посетители:
415
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
09 јануари 2023
 

 Поради сообраќајка на бул.Филип Втори Македонски возилата од линиите 50,57,59 и 16 беа пренасочени, од 22.40ч сообраќаат по редовните траси

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.