Моментален број на посетители:
441
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
06 февруари 2023
 

Од 16 часот, централното градско подрачје е затворено за сообраќај, автобусите се пренасочени по улица „Кирил и Методиј“, односно по улица „Даме Груев“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.