Моментален број на посетители:
583
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
18 март 2023
 

 Поради работа на пат во Илинден линиите 63,63а, 66 и 66а од 07.15ч се пренасочени од Марино по автопат до Хотел Белви каде преку клучката се враќа по редовната траса кај Илинден Сатра

- линија 63 во насока кон Мралино од Марино сообраќа по траса на линија 66 до постојката Марино 4 каде врти десно и во Марино се враќа на траса, во двете насоки пренасочувањето е исто

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.