Моментален број на посетители:
387
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
05 декември 2023
 

Од 14.20 часот по траса - возилата кои сообраќаат кон Бит пазар, мост Гоце Делчев, поради инсталирање на дефектен семафор кај крстосницата пред ТЦ „Мавровка“ се пренасочени преку Југодрво; пренасочувањето ќе биде краткотрајно.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.