Моментален број на посетители:
459
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
16 јануари 2024
 

Од 8.53 часот, возилата кои беа пренасочени во реонот на Пуста кула - Илинден сообраќаат по траса. 

Поради сообраќајна незгода кај Пуста Кула - Илинден, возилата на линиите 63, 63а, 66 и 66а се пренасочени. Пренасочувањето ќе трае се до расчистување на состојбата на патот.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.