Моментален број на посетители:
441
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 јануари 2024
 

УТРЕ И ЗАДУТРЕ ЌЕ СЕ ВОЗИ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД, ЖИЧНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ СИТЕ ДЕНОВИ ДО 17 ЧАСОТ


Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека утре, петок (19.01.2024 год), поради верскиот празник Богојавление (Водици), јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а исклучок ќе бидат линиите 18А, 32, 51, 56, 56А, 70, 74, 81, 118 и 180 кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.

И в сабота (20.01.2024 год) ќе се вози по неделен возен ред.

 

Утре, петок (19.01.2024 год) дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и таа во Ѓорче Петров, а в сабота (20.01.2024 год) сите ќе работат со вообичаеното работно време.

 

 

Жичницата сите денови ќе работи од 10 до 17 часот.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.