Моментален број на посетители:
650
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
31 март 2024
 

Поради одржување на трки на Водно:

- линија 25 од 09.50 ч сообраќа до Сончев град

- линиите 3 и 3б од 9.35 ч поради паркирани возила на Панорама сообраќаат до Клинички центар

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.