Моментален број на посетители:
155
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ЈСП СКОПЈЕ - ВОЗЕН РЕД
 
За детален преглед на возниот ред на ЈСП СКОПЈЕ, изберете дали сакате да го прегледате возниот ред на градски, приградски или ноќни линии.


 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.