Моментален број на посетители:
284
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Меѓународен тендер
19 март 2019
 

 Почитувани,

Ве  информираме   дека   денеска, 19.03.2019 година   е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни CNG автобуси.

Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР).

Повеќе информации на објавата има во прилог.

https://ecepp.ebrd.com/delta/viewNotice.html?displayNoticeId=8066445

 

Заинтересираните фирми треба да се регистрираат на наведената врска во објавата. 

Тендерската документација е бесплатна.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.