Моментален број на посетители:
311
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
10 ноември 2019
 

Известување

Од вчера (9.11.2019 год.), од 21.10 часот линиите 50, 52, 53, 62, 63, 63А, 66, 66А, 68 и 69 сообраќаат по својата редовна траса во двете насоки.
Изминатиов период тие возеа по изменет режим поради градежните работи на улица „Благоја Стефковски“ во Маџари.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.