Моментален број на посетители:
447
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
07 август 2020
 

Известување

Линијата 53 веќе од 20:45 сообраќа до последна постојка во Катлановска бања, која Поради одрони на дел од трасата, беше  скратена до гробиштата пред автопатот.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.