Моментален број на посетители:
415
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
11 мај 2021
 

ОД УТРЕ АВТОБУСИТЕ ЌЕ СООБРАЌААТ БЕЗ ВРЕМЕНСКИ ОГРАНИЧУВАЊА

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека од утре, среда (12.05.2021 година), автобусите ќе сообраќаат без временски ограничувања, а билетарниците и центрите за персонализација ќе работат вообичаено.
 

Посочениот режим е согласно денешната одлука на Влада на РСМ, од 12 мај забраната за движење на населението да почнува од полноќ до 4 часот наутро, наредниот ден. 

Возниот ред е достапен на веб страницата на ЈСП Скопје, а информации можат да се добијат и во Диспечерски центар на 3173-224.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.