Моментален број на посетители:
393
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 септември 2022
 

ЖИЧАРНИЦАТА УТРЕ НЕМА ДА РАБОТИ, „25“ ЌЕ БИДЕ РЕДУЦИРАНА

 

Почитувани,

Ве информираме дека утре, четврток (22.09.2022 год), Жичарницата нема да работи поради редовен годишен технички преглед, а автобуската линија „25“ (Транспортен центар – Средно Водно) ќе биде редуцирана.

 

Возен ред: 

Транспортен центар: 8 ч, 9.40 ч, 11.20 ч, 13.20 ч, 15.20 ч и 17.20 ч.

Средно Водно: 8.40 ч, 10.40 ч, 12.40 ч, 14.40 ч, 16.40 ч и 18.40 ч.

 

Од петок (23.09.2022 год), Жичарницата и линијата „25“ ќе продолжат со редовна работа.

 

 

 

     

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.