Моментален број на посетители:
75
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
31 октомври 2022
 

ЖИЧАРНИЦАТА ОД УТРЕ ЌЕ РАБОТИ ДО 17 ЧАСОТ  

Ве информираме дека Жичарницата од утре, вторник (01.11.2022 год), ќе работи еден час помалку од досега, односно од 10 до 17 часот.

Во период од 16-16.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 16.45 часот е последно возење од врвот надолу.

Новото работно време е согласно Одлуката за работно време на Жичарницата во период ноември – март.

Секој понеделник и секој последен вторник во месецот се неработни денови на објектот.

     

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.