Моментален број на посетители:
365
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
05 февруари 2023
 

ЖИЧАРНИЦАТА НЕ РАБОТИ ПОРАДИ НЕСООДВЕТНИ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

Почитувани,

Ве информираме дека Жичарницата, денеска, недела (05.02.2023 год) не започна со работа вообичаено во 10 часот, поради несоодветни временски услови.

Надлежните служби ја следат ситуацијата на терен и во оној момент кога ќе се создадаат соодветни временски услови за работа, Жичарницата ќе продолжи со непречено превезување на патниците.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.