Моментален број на посетители:
232
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
соопштение
21 март 2023
 

 ПОРАДИ ГРАДЕЖНИ РАБОТИ ЛИНИИТЕ 63 И 63А СЕ ПРЕНАСОЧЕНИ ПО ТРАСА НА ЛИНИЈА 66 ВО БЕЛИМБЕГОВО ОД 12,45 ЧАСОТ.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.