Моментален број на посетители:
758
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
09 септември 2023
 

Од 10.45 часот, линиите 2, 2а, 11, 11а, 12, 21, 22, 22а, 56 и 60 сообраќаат по улица „Московска“ и по улица „Лондонска“ и продолжуваат по редовните траси.

Во обратна насока сообраќаат по редовните траси.
Изменетиот режим е поради сообраќајна незгода кај „Сити мол“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.