Моментален број на посетители:
113
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 септември 2023
 

Линиите 31, 41, 41А, 51, 51А и 67 возат со задоцнување поради големи гужви во сообраќајот кај Пинтија предизвикани од градежни активности на дел од редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.