Моментален број на посетители:
452
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Апликација Скопска
01 јануари 2050
 

ЗА СИТЕ ПРАШАЊА, ПРОБЛЕМИ И СЛИЧНО ВО ВРСКА СО МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА „СКОПСКА“ ОБРАТЕТЕ СЕ НА     apskopska@jsp.com.mk.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.