Моментален број на посетители:
76
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
29 септември 2023
 

ЖИЧАРНИЦАТА ОД НЕДЕЛА ЌЕ РАБОТИ ДО 18 ЧАСОТ

Почитувани,
Ве информираме дека Жичарницата од недела (1.10.2023 год) ќе работи од 10 до 18 часот, притоа 17-17.30 часот ќе биде последно возење од доле нагоре, односно 17.45 часот последно возење од горе надоле.

Посоченото работно време е согласно Одлуката за работно време на објектот за месеците октомври и април.

Потсетуваме дека и натаму, секој понеделник и секој последен вторник во месецот Жичарницата не работи поради редовни сервиси.

Од недела (1.10.2023 год), линијата 25 (Транспортен Центар - Средно Водно) ќе сообраќа по есенски режим на работа.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.