Моментален број на посетители:
80
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
30 септември 2023
 

АВТОБУСИТЕ НИЗ ЦЕНТАР ЌЕ БИДАТ ПРЕНАСОЧЕНИ

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека денеска (сабота, 30.09.2023 год), во периодот од 23 часот до утре (недела, 01.10.2023 год) до 17 часот, возилата од јавниот превоз кои сообраќаат низ централното градско подрачје ќе бидат пренасочени по улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РСМ).

Пренасочувањето ќе биде поради целосно затворање за сообраќај на ул. „Димитрие Чуповски“ од крстосницата со ул. „Даме Груев“ и ул. „11 Октомври“ (Градска болница) до крстосницата со ул. „Даме Груев“ (ТЦ „Палома Бјанка“). 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.