Моментален број на посетители:
90
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
13 ноември 2023
 

Сите возила кои што тргнуваат од Транспортен центар се пренасочени преку Тутунски комбинат, од каде што секоја линија продолжува по својата траса.
Изменетиот режим е поради асфалтирање на дел од крстосницата помеѓу улица „Никола Карев“ и булевар „Кузман Јосифовски Питу“.
Во насока кон Транспортен центар, возилата се движат по редовните траси.
Од 21.10 часот, сите возила сообраќаат по редовните траси.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.