Моментален број на посетители:
162
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 ноември 2023
 

ЖИЧАРНИЦАТА НЕ РАБОТИ ПОРАДИ СИЛНИОТ ВЕТЕР

 
Почитувани, 
Ве информираме дека Жичарницата денеска, сабота (18.11.2023 год), нема да почне со работа во вообичаениот термин од 10 часот, поради силниот ветер.
 
Јачината на ветерот ги надминува дозволените граници како објектот би функционирал непречено и безбедно.
 
Надлежните служби ја следат состојбата на терен и во оној момент кога ќе се создадат соодветни временски услови за работа, Жичарницата ќе продолжи со непречено превезување на патниците.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.