Моментален број на посетители:
155
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 ноември 2023
 

Од 12 ч. по траса. Линиите 52, 53, 62 и 68 од 11 ч. имаат изменета траса на движење, поради протест во Јурумлери. Во насока кон Јурумлери сообраќаат пред рампа Маџари лево по траса на 63 до Кадинска раскрсница и потоа по траса. Во обратна насока по истата изменета траса. Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.