Моментален број на посетители:
126
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 ноември 2023
 

ПРАЗНИЧЕН ВОЗЕН РЕД НА НЕКОЛКУ ПРИГРАДСКИ ЛИНИ

 

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека утре, среда (22.11.2023 год) поради Денот на албанската азбука, кој е неработен ден на припадниците на албанската националност, неколку линии од јавниот превоз ќе функционираат по празничен возен ред.

Линија 80А нема да сообраќа, а линијата 180 ќе сообраќа по саботен возен ред.

Линиите 11, 11а, 47а, 55 и 70 ќе работат по неделен возен ред.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.