Моментален број на посетители:
159
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
06 февруари 2024
 

 Известување, 

Поради градежни работи на дел од трасата на линија 65в за Инџиково, односно Инџиково канал, возилата не се во можност да сообраќаат до последна постојка Инџиково канал.

Линијата нема да сообраќа до Инџиково канал се додека има градежни активности.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.