Моментален број на посетители:
73
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ДЕМАНТ НА ОБЈАВЕН ТЕКСТ ВО ВЕСТ
23 декември 2015
 

 ДЕМАНТ ПО ОБЈАВЕНАТА СТАТИЈА НА ДНЕВНИОТ ВЕСНИК ВЕСТ

 

Во врска со написот „БИЛЕТАРНИЦИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА КАРТИЧКА НА СЕКОЈА АВТОБУСКА “ објавен во електронското издание дневниот весник Вест на 23.12.2015 година, ЈСП СКОПЈЕ ја информира јавноста дека Генералниот Директор Игор Јанушев воопшто нема дадено ваква изјава за овој дневен весник.

Ги замолуваме граѓаните, заради избегнување на било какви шпекулации или погрешни информации, да ги контактираат надлежните служби во ЈСП СКОПЈЕ или да ги посетат интернет страниците www.jsp.com.mk или www.skopska.mk.

 

Линк од статијата во Вест:

http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=9CE1D92D35889442BABFEDB66BFEB0F0

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.