Моментален број на посетители:
595
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ
23 мај 2018
 

ЈСП СКОПЈЕ ги известува своите патници за возниот ред на линија бр.28 Транспортен центар - Македонско село, со траса на движење: Транспортен центар, бул.Кузман Јосифовски Питу, бул.Кочо Рацин, ул. 11 Октомври, ул.Димитрие Чуповски, бул.Климент Охридски, бул.Партизански Одреди, ул.Московска, ул.Војвода Васил Чакаларов, ул.Козле, Македонско село.

Возен ред - делничен:

- Транспортен центар: 7.10; 10.30; 12.10; 17.20; 19.00; 21.00; 22.40;

- Македонско село: 8.00; 11.20; 13.00; 18.10; 19.50; 21.50; 23.30.

Возен ред - сабота и недела:

- Транспортен центар: 7.10; 8.50, 11.00; 12.40; 14.20, 16.00, 17.40; 19.20; 21.00; 22.40;

- Македонско село: 8.00; 9.50, 11.50, 13.30; 15.10, 16.50, 18.30; 20.10; 21.50; 23.30.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.