Моментален број на посетители:
96
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
11 август 2017
 

 Почитувани 

Поради изведба на градежни работи поставување на атмосверска канализација на ул.1 во Долно Лисиче линиите ке сообраќаат по следните траси:

- линија 31 ќе сообраќа до Чатал и улица 2 до последна, во двата правци

- линија 33 од надвозникот десно до Чатал

 

Ви благодариме на разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.