Моментален број на посетители:
741
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ОФИЦИЈАЛНА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА НА ЈСП СКОПЈЕ
15 август 2017
 

Почитувани,

 

ЈСП СКОПЈЕ Ве известува дека е изработена официјална мобилна апликација за следење на возниот ред за јавниот превоз во Град Скопје.

Истата е изработена за Андроид оперативните системи и можете да ја симнете на следниов линк: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stormwin.jsp_otg 

Во тек е изработена на верзија која ќе биде за iOs оперативните системи од Apple. 

 

Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.