Моментален број на посетители:
515
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Пуштени се скратените линии 19 и 20
13 септември 2017
 

 ВЕ ИСВЕСТУВАМЕ ДЕКА ОД ДЕН 13.09.2017год. ОД 09.00 ЧАСОТ ПУШТЕНИ СЕ ЛИНИИТЕ СО БРОЈ 19 И 20 ВО  ДО ПОСЛЕДНА ПОСТОЈКА ВО ШУТО ОРИЗАРИ ,НАМЕСТО ДО СЕГАШНОТО СООБРАЌАЊЕ  ДО ЗАТВОРОТ  ВО ШУТО ОРИЗАРИ,

ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.