Моментален број на посетители:
74
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
20 септември 2017
 

Поради изведување на градежни работи на ул. Ферид Бајрам, на делот од поликлиника Чаир до Кино Бутел, линија 19 е пренасочена и се движи по ул. Џон Кенеди и Кемал Сејфула. Пренасочувањето ке биде до завршување на градежните работи.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.