Моментален број на посетители:
94
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
10 јануари 2018
 

 Почитувани патници,Ве известуваме дека мерките за песплатен превоз во автобусите на ЈСП и на приватните превозници ПРЕСТАНУВА од овој момент(16,00 часот) 10.01.2018

Ви благодариме за разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.