Моментален број на посетители:
591
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
18 јануари 2018
 

            1. На ден 19.01.2018 год.(петок) автобусите ќе сообраќаат по неделен возен ред, освен линиите број 1, 32;  51, 55, 55в; 56; 56А; 70; 74; 81; 118 и 180 кои ќе сообраќаат по саботен возен ред

         Возниот ред може да го погледнете на WEB- страната на ЈСП, во делот возни редови.                                                                                                                           

         За подетални информации граѓаните ќе можат да се информораат во Диспечерски центар на тел. 02/ 3 173-224.

        

          2. Од 22.01.2018 год.(понеделник) автобусите ќе сообраќаат по редовниот делничен зимен возен ред.        

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.