Моментален број на посетители:
88
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛИНИЈА БРОЈ 69 И 58
11 април 2018
 

 Почитувани, ве известуваме дека од петок 13.04.2018 год. се пушта во сообраќај сезонската линија број „69“ до Дивле,  Кожле и Катлановско Блаце, а линија број „58“ се продолжува до Јаболце и Нова Брезница.

За поконктртни информации во врска со превозот граѓаните може да се јават кај Диспечерот на тел. 02/3173-224 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.