Моментален број на посетители:
72
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
13 септември 2018
 

Известување

ЈСП ги известува своите корисници дека од 15.09.2018 (сабота) линијата Сити тур ќе сообраќа по нов возен ред, односно поаѓањата од Порта Македонија ќе бидат во 11 и 13 часот.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.