Моментален број на посетители:
52
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
06 април 2019
 

Известување 

Линија 31 поради градежни работи ќе сообраќа од булевар „Борис Трајковски“ лево по булевар „Србија“ и по траса на линија 33 до крај, Горно па Долно Лисиче до Чатал во двата правци.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.