Моментален број на посетители:
250
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
07 април 2019
 

Известување

Поради прослава во Шуто Оризари по повод  Денот на Ромите од 10 часот улица „Шуто Оризари“ ќе биде затворена за сообраќај.

Возилата од линија 19 ќе сообраќаат до затворот во Шуто Оризари.

Возилата од линија 20 се пренасочени од Топанско поле преку населба Бутел до терминал (последна станица ) во Шуто Оризари во двете насоки.

Возилата од линија 81 се пренасочени преку населба Бутел во двете насоки.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.