Моментален број на посетители:
337
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
12 април 2019
 

Известување

Поради одредени активности на улица „Кирил и Методиј“ од утре, сабота (13.04.2019 год) до понеделник (15.04.2019 год) во утринските часови, истата ќе биде затворена за сообраќај.

Автобусите на линиите 9 и 25, према Клинички центар, ќе се движат по улица „11 Октомври“, улица „Димитрие Чуповски“ и булевар „Климент Охридски“, а потоа по своја траса.

Во обратна насока автобусите на посочените линии ќе сообраќаат по своите редовни траси.

За време на времениот режим на сообраќање, почетна постојка на 25А ќе биде автобуската постојка кај Градска болница.

Ви благодариме за разбирањето.  

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.